ασανσερ ,ανελκυστηρες, συντηρηση ασανσερ, εγκατασταση ασανσερ, νεα φιλαδελφεια

επισκευες ασανσερ, επιδοτηση ασανσερ, επισκευες ανελκυστηρων, αυτοματες πόρτες ασανσερ, ημιαυτοματες πορτες ασανσερ

ΕΝ ISO 9001:2008

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

TUV

Η εταιρεία μας

|

Η εταιρεία «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» είναι μία τεχνική εταιρεία που ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση ,επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο κ. Ευάγγελο Αραβαντινό με την μορφή της ομόρρυθμης εταιρίας και το 1997 έγινε Ανώνυμη Εταιρία με έδρα τον Δήμο Αθηναίων. Το 1999 έγινε ανέγερση ενός νέου ιδιόκτητου κτιρίου 1000 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στον Δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας στην οδό Αργολίδος 3, όπου και εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Στα χρόνια αυτά της λειτουργίας της έχει εγκαταστήσει πάνω από χίλιους πεντακόσιους ανελκυστήρες φορτίων, αυτοκινήτων και ανελκυστήρες ατόμων στην Αττική και σε πολλές επαρχιακές πόλεις. Επίσης έχει αναλάβει και πολλά Δημόσια έργα ,Νοσοκομεία, Προαστιακοί σταθμοί, από την Ν.Πέραμο μέχρι το Κιάτο, κ.α.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της λειτουργεί έκθεση και σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε θάλαμο, πόρτες μπουτονιέρες και εξαρτήματα της αρεσκείας σας. Επίσης λειτουργεί βιομηχανία κατασκευής θαλάμων, σασί, πορτών φρεατίου και άλλων εξαρτημάτων αποκλειστικά για δική μας χρήση.

Το τεχνικό προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο, με εκπαίδευση - σεμινάρια στην Ιταλία πάνω στα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε παρέχοντας έτσι την εγγύηση της άψογης και ασφαλούς λειτουργίας του ανελκυστήρα σας.

Από την αρχή της λειτουργίας της η «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και με αυτόν τον γνώμονα καθιέρωσε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.

Εβετάμ

Στα πλαίσια του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας η εταιρεία έχει καθορίσει την Πολιτική Ποιότητας της με βάση της οποίας υλοποιούνται τα έργα που αναλαμβάνει.

Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρείας «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» στηρίζεται:

  • Στην ικανοποίηση των προδιαγραφών με τα πλέον αυστηρά κριτήρια των παρεχομένων προς τους πελάτες προϊόντων και υπηρεσιών
  • Στην αποτελεσματική δομή και οργάνωση της εταιρείας
  • Στην συνεχή αξιολόγηση της ικανοποίησης των πελατών της
  • Στη διαρκή αξιολόγηση των συνεργατών της
  • Στη προγραμματισμένη εκπαίδευση του προσωπικού της
  • Στην συνεχή βελτίωση του συντονισμού του προσωπικού της
  • Στις προγραμματισμένες επενδύσεις σε ανθρώπινους και τεχνικούς πόρους
  • Όλα τα τμήματα της «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» έχουν την ευθύνη να ανταποκρίνονται, να αφομοιώνουν και να εφαρμόζουν τις Διαδικασίες και την Πολιτική Ποιότητας που απαιτεί το Σύστημα Διαχείρισης
  • Ποιότητας μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες τους